Ryd op inden rengøring

Spring ikke over, hvor gærdet er lavest med din rengøring. En god oprydning gør en stor forskel både under processen men også for det endelige slutresultatet. Del eventuelt de to opgaver op, hvis det virker som en lidt for stor mundfuld, så den ene klares om aftenen og den anden den efterfølgende dag. Man får ikke en ordentlig rengøring, hvis man snyder sig selv ved bare at arbejde sig rundt omkring de ting der ligger og flyder. Jo, mere der er ryddet væk og stillet til side, jo nemmere er det, at komme i bund.

Privat Rengøring i København

Få det mere afslappet med rengøring

Glem de perfekte hjem du ser i bladene og sæt dine egne grænser for, hvornår huset trænger til både oprydning og rengøring. Jagt ikke et umuligt glasbillede, men accepter at, hvor der leves, der bliver det altså også beskidt. Find en sund rytme på privat rengøring, vil man helst have, at alt skal skinne altid, så sætter man sig selv på en hård og nærmest umulig opgave, i hvert fald hvis man har børn. Brug tiden fornuftigt og spild ikke unødvendig tid på rengøring, men kun den tid du finder nødvendig for at I har det godt i jeres hjem. Hvad andre gør, må blive deres sag.

Gør rengøring til en sag for hele familien

Pligter er sunde, – også for de helt små, så længe man sørger for at de er alderssvarende og rimelige. Hele familien kan bidrage til at huset er rent og opryddet. Gør rengøring til et fælles ansvar. Hjælp f.eks. de små med at lære, at få legetøjet op i kasserne inden de skal i seng, så de voksne lettere kan støvsuge dagen efter. Husk, altid at rose enhver indsats omkring rengøring fra ungernes side, så længe den er helhjertet og gjort efter bedste evne.