Optimér din Mødebooking via Google

Hvorfor du bør organisere din mødebooking via Google

Mødebooking via google er godt til at organisere sine arbejdsopgaver og møder. Din virksomheds medarbejdere gør muligvis allerede brug af tjenesten til at håndtere deres e-mails og dokumenter. I så fald tager det blot ganske få minutter at opsætte tjenestens indbyggede kalender-funktion på deres konti. Kalenderen, e-mail-kontoen og flere andre funktioner er nemlig forbundet, sådan at du med få klik kan oprette en kalender og dele den med dine kolleger via deres mail-adresser. Således kan alle få adgang til en fælles kalender og give deres forslag til, hvornår et møde skal finde sted. Det gør det let at kommunikere sammen flere personer uden besværet med at skulle ringe og sende mails til hinanden.

Tips til mødebooking via Google

Gør du brug af Googles kalendersystem til at arrangere dine professionelle aftaler er der en lang række fordele. Først og fremmest kan du åbne din kalender på alle dine elektroniske platforme, og ikke blot på din computer. Derudover kan kalenderen bruges til at opsætte videokonferencer, hvor hver enkelt deltagende selv tilslutter sin egen enhed, og det er muligt at mødes når som helst på trods af store geografiske afstande. Du kan også få tilsendt en daglig e-mail med en oversigt over kalenderens indhold for den pågældende dato.
Systemet kan desuden opsættes sådan, at en mellemmand eller –kvinde gives adgang til samtlige involverede medarbejderes kalendere. På den måde er det muligt for denne person at arrangere et møde uden at skulle tage kontakt til alle deltagere. Dette er især nyttigt hvis mange personer skal deltage i et møde eller en konference.
Kort sagt tilbyder Google en interaktiv kalender, der gør det let for dig at booke dine møder hvor og hvornår det passer dig.
mødebooking via google