Hvor ligger den bedste Longboard Shop i København

Jeg er lidt i tvivl om jeg skal købe det online eller finde en butik et eller andet sted i byen. Findes der overhoved en longboard shop, eller kan man kun finde sådan noget i normale skateboard butikker. Jeg er ikke helt sikker hvad jeg skal regne med at få hvis jeg kun bestiller over nettet. Jeg har ligesom brug for at have det i hånden før jeg køber. Er der nogen af jer der har erfaring med at købe longboards online? Jeg har snakket med en fra mit studie og han mener at man får de bedste i surf shops. Jeg har ikke så meget forstand på sådan noget og vil gerne være sikker på, at jeg får en fornuftig vejledning før jeg giver penge til noget jeg muligvis fortryder. Jeg vil helst have en eller anden form for ekspert (hvis der findes sådan en på longboards) til at rådgive mig, så en longboard shop kunne være perfekt. På den anden side synes jeg, at der ofte er prisforskel mellem fysiske butikker og web-shops. Er der nogen her der kan hjælpe mig videre? Jeg kan forstå at det lyder lidt desperat, men jeg vil bare gerne være på den sikre side den her gang. Jeg kan slet ikke vente til at komme ud på gaden og prøve kræfter med brættet- håber ikke jeg slår mig alt for meget i begyndelsen..

På forhånd tak!