Har lavt selvværd med kraftige symptomer

Lavt selvværd symptomer er symptomer jeg kender rigtig godt. Jeg har altid følt mig som en outsider, jeg var tyk som lille og jeg blev tit drillet. Det hjælper selvfølgelig ikke på disse symptomer på lavt selvværd. Mine symptomer var for eksempel at jeg måtte hævde mig på andre måder hvor jeg følge at jeg alligevel havde selvtillid. Jeg var stor og stærk, og kunne slå fra mig. Jeg havde også ordet i min magt og kunne gerne tyrannisere dem som var mindre end mig.

Det er jeg selvfølgelig meget ked af i dag, hvor jeg har søgt behandling for mit lave selvværd. I dag er jeg normalvægt og har et godt job som chauffør og flyttemand i et stort flyttefirma, som jeg er glad for. Jeg har en dejlig lejlighed og mangler nu bare en pige at dele det hele med. Jeg håber at den behandling jeg får hos psykoterapeuten vil hjælpe mig med at komme videre herfra. Jeg har kun gået et par gange – men synes at der er meget hjælp at hente. Det er spændende at lære sig selv at kende – ligesom indefra.

Og blive klar over hvorfor jeg har alle disse symptomer på lavt selvværd, og hvad jeg selv kan gøre for at få det beder og et bedre selvværd. En bedre tro på mig selv og at jeg selv kan. Jeg vil gerne slippe for at synes jeg ikke er god nok, jeg vil også gerne slippe for hele tiden at skulle bevise at jeg er god nok ved at prale og vise min styrke. Jeg vil jo bare gerne være som alle de andre og ikke have alle de her bekymringer om mig selv og mit værd.

Det kan nok blive svært at lave sig selv om. Folk kender en jo – og hvis man poludselig begynder at være på en anden måde, vil de måske synes at det er noget mærkeligt noget. Nå men det skal nok gå alt sammen. Jeg få altid noget at tænke på, og øvelser med mig hjem fra psykoterapeuten. Det er svært. Jeg skal øve mig på små ting i hverdagen, og så taler vi om det næste gang. Det er faktisk også sjovt og spændende og jeg er ved godt mod. Mine lavt selvværd symptomer skal nok forsvinde. Måske ikke helt og aldeles, men komme mere i baggrunden.